MILANKOLINAA - POPPIA JA PUPPUA

Mitä tapahtuu kun suomalaisen viihteen monitoimimies Esa Nieminen ja joogaava rock-mies Jore Marjanta sekä tunteiden tulkki Milana Misic kohtaavat?

Yksi nainen ja kaksi (häntä) vanhempaa miestä. Herkullinen asetelma nais-mies näkökulmille ja niiden erilaisuuksille. Lämminhenkistä suunsoittoa aiheesta, pop-musiikin helmien toimiessa runkona. Hauskaa löpinää ja pysäyttävää musiikkia.

Esitys sisältää menneiden pop-vuosikymmenten herkkupaloja - laulaen, soittaen ja jutustellen. Esitys sopii erinomaisesti teatterilavoille ja vaikka ohjelmanumeroksi yritysten juhliin.

Käsikirjoitus Lasse Heikura

Valokuva Ville Palmu

FOUR CATS

FOUR CATS on Helsingissä 1958 perustettu lauluyhtye, alkuperäiseltä nimeltään Esa Laukan kvartetti. Nimensä yhtye muutti 1960 esikuviensa mukaan (Four Freshmen, Four, Aces) Four Catsiksi. Alkuperäisjäsenistä on mukana vielä Pentti Lasanen ja Kai Lind. Mukaan liittyivät tenorit Martti Metsäketo (1982) ja Esa Nieminen (1992). Valitettavasti Martti Metsäketo poistui riveistämme syksyllä 2015. Hänen tilallaan laulaa Timo Turpeinen Tällä kokoonpanolla yhtye keikkailee edelleen. Kaikki Catsit toimivat keskeisesti edelleen musiikin saralla, sekä esiintyjinä että taustavoimina. Yhtye on tunnettu melodisesta ja svengaavasta 1960 -luvun musiikista, sekä upeasta stemmalaulusta. Yhtyeen ohjelmistoon kuuluu legendaarisia ikivihreitä iskelmiä, kuten Suuret setelit, Sabeline, Lennä mun lempeni laulu, Painu pois Jack, Tää se päivä on, Hymyhuulet, Putti putti, ym.

Four Catsin ohjelmisto ja herrasmiesten esiintyminen sopii moniin erikoistilaisuuksiin; messuille, firmojen juhliin, yksityistilaisuuksiin ja tietenkin konsertteihin. Legendaariset hitit nostavat tunnelman kattoon ja avaavat ikkunan nostalgisiin ja hauskoihin tunnelmiin. Harmoninen laulu ja sointuvat äänet tuovat tuulahduksen 60-luvun musiikista ja rytmeistä nykypäivään. Catsien ohjelmisto on ihan viimeistä huutoa!